Пделиться в социальной сети:

пятница, 26 октября 2018 г.

HARDWORLD EQ: Універсальна батарея ZMi Powerbank Aura 20 000 mAh Type-C White (QB821)

HARDWORLD EQ: Універсальна батарея ZMi Powerbank Aura 20 000 mAh Type-C White (QB821)



Універсальна акумуляторна батарея ZMi Powerbank Aura 20 000 мАг типу C білого кольору (QB821)

ZMi Powerbank Aura 20 000 мАг Тип C Білий

Красива зовнішність і класна електронна "начинка"

ZMi Powerbank Aura 20 000 мАг типу C є справжнім шедевром інноваційних інновацій у 21-му столітті. Цей гаджет поєднує в собі потужність інноваційних технологій та красу елегантного високотехнологічного дизайну.
Завдяки "розумній" системі розпізнавання підключених пристроїв цей силовий банк автоматично налаштовує зарядну потужність. Таким чином, виключено пошкодження пристрою під час заряджання.
ZMi Powerbank Aura 20 000 мАг типу C не спрямовує потрібну потужність для зарядки планшета чи ноутбука на смартфон, який ви під'єднуєте!
Щоб бути справді універсальним пристроєм, банк живлення отримав відразу 4 порта: 2 USB-порти, порт Micro USB і порт типу C.
Завдяки цьому діапазон пристроїв, підключених до зовнішнього акумулятора, надзвичайно широкий.
Що стосується заряджання, зовнішня батарея літій-полімеру підтримує такі режими:
  • Вхідні параметри: 5V = 2A, 9V = 2A.
  • Вихідні параметри одного USB-порту: 5.1V = 2.4A, 9V = 2A, 12V = 1.5A.
  • Вихідні параметри двох USB-портів: 5.1V = 3.6A.
Не забутий і заряджаючий мікрострум, призначений для безпечного заряду міні-гаджетів, таких як Bluetooth-гарнітури та фітнес-браслети.
Добре, для того, щоб виглядати стильно і класно, пристрій отримав елегантний і стильний пластиковий футляр. Окрім оригінального "графічного" відображення рівня заряду акумулятора, який виглядає надзвичайно класно і вигідно відрізняється від класичних індикаторів, розташованих над портами, як у більшості звичайних бруківки.
Не тільки ефективна зарядка, але й зручність у використанні - це критерії, важливі для сучасного користувача.
І, звичайно, у ZMi Powerbank Aura є 20 000 мАг типу C.

Безпека перш всього!

Багатоступенева електрична система безпеки та міцне житло

Пристрій виглядає дуже міцним. Його габаритні розміри - 149,3x70x25 мм, що робить енергобанк компактним і зручним помічником.
Прекрасно оброблена і тактильно приємна кусачка гаджета, створена з тандему міцного пластику АБС та полікарбонату ПК, добре знайомого банкам ЗМІ.
Використання цих матеріалів робить зовнішню батарею надзвичайно практичною для використання, оскільки її внутрішні конструкції надійно захищені від удару або подряпин.
Що ж, для того, щоб користувач та його гаджети були захищені на 100%, ZMi Powerbank Aura 20 000 мАг типу C отримав прохолодну багатоетапну електричну захист, традиційну для лінійки банків ZMi.
Він складається з:
Здається, у світових батареях з'явилася справжня красуня! Які легко "дбати" про заряд майже будь-якого вашого гаджета.

=== / ===


















Нічого не знайдено - спробуйте змінити критерії пошуку











Нічого не знайдено — спробуйте змінити критерії пошуку





















* Автозвук, Баси, Тачки, фестиваль, автолюбитель, жорсткий, саббуфер, динаміки, на максималку, новий проект, провідний, топ, тренди, вТренде, В, Тренд, Гордій, Діма, ДімаГордей, 400 000 рублів, АвтозвукЗа400 000 рублів, За , Топ, Гучних, Машин, ТопГромкіхМашін, канал, YouTube, ILuMa official, ILuMa official channel, Масленников, ДімаМасленніков, Все, По, Маслу, ВсеПоМАслу, Шооооок, Шок, АвтозвукЗА * 

Завантаження, топ, ILuMa, рублів, official, Black, Завантаження, CASBT1, https, T326e, Desire, Тачки, mdash, Баси, HTC, Автозвук, Youtube_producer, 3L3R28N0rN

Комментариев нет:

Отправить комментарий